Ulule - Anna Alonso | Comunicació Corporativa
Anna Alonso Comunicació Corporativa ofereix serveis integrals de comunicació per a professionals, empreses i entitats que vulguin donar a conèixer un projecte o iniciativa als mitjans, incrementar la seva presència público i/o visibilitat mediàtica.
Anna Alonso, Comunicació corporativa, Agència de Comunicació, Gabinet de premsa, Estratègies de Comunicació, Pla de Comunicació, Barcelona
22128
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22128,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Ulule

ULULE és la plataforma de crowdfunding de recompensa líder a Europa. Fundada a França l’any 2010, ULULE funciona com una plataforma de finançament participatiu en què creadors, emprenedors i empreses troben el suport econòmic necessari per dur a terme el seu projecte. ULULE està orientada a tot tipus de projectes innovadors i amb impacte a la comunitat.

ULULE compta amb una comunitat d’1,4 milions de persones a tot el món (més de 190 països) i ha finançat més de 16.000 projectes, per un valor de més de 72 milions d’euros en total.

TREBALLS REALITZATS

Serveis integrals de comunicació corporativa i de relació amb mitjans.

PÀGINA WEB

www.ulule.com

Data

14 Març, 2017

Categoria

Past Clients

Tags
Anna Alonso, Clients, crowdfunding recompensa, economia col·laborativa, fintech, Ulule
.