Port Torredembarra - Anna Alonso | Comunicació Corporativa
Anna Alonso Comunicació Corporativa ofereix serveis integrals de comunicació per a professionals, empreses i entitats que vulguin donar a conèixer un projecte o iniciativa als mitjans, incrementar la seva presència público i/o visibilitat mediàtica.
Anna Alonso, Comunicació corporativa, Agència de Comunicació, Gabinet de premsa, Estratègies de Comunicació, Pla de Comunicació, Barcelona
21962
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21962,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Port Torredembarra

Port esportiu i de pesca

Port Torredembarra

El Port  Torredembarra és un port esportiu i pesquer situat al nucli turístic i acollidor de Torredembarra (Tarragona), a la Costa Daurada. Construït l’any 1995, disposa de 756 amarratges per a embarcacions de fins a 28 metres d’eslora.

El Port ofereix serveis de marineria, restauració i manteniment d’embarcacions, així com activitats nàutiques, de lleure i esportives i formació durant tot l’any. Des del 2007, és el primer port esportiu on tots els seus mariners són titulats i compta amb un escar professional.

TREBALLS REALITZATS

Elaboració i posada en marxa d'un pla de comunicació i de relació amb mitjans.

Data

10 Juny, 2016

Categoria

Past Clients

Tags
Esports, Port Torredembarra, Tarragona
.