About (me) - Anna Alonso | Comunicació Corporativa
perfil professional de l'anna alonso abadal, periodista del diari La Razón i el setmanari Actual, i executiva de comptes a InterMèdia GdC
perfil profesional, anna alonso abadal, periodista, barcelona
21614
page-template-default,page,page-id-21614,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

About (me)

Em dic Anna Alonso i sóc llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (1999-2004). Vaig iniciar-me en el món de la comunicació tot just començar la carrera, a la televisió local de Sabadell, com a ajudant de producció.

Després d’uns anys combinant estudi i pràctiques, els primers tres anys d’exercici professional vaig desenvolupar-los a premsa escrita, al diari “La Razón” i al setmanari “Actual”, de l’aleshores Grup Dossier Econòmic.

 

L’any 2006, vaig incorporar-me a l’agència de comunicació InterMèdia GdC, on he treballat durant sis anys i mig com a executiva de comptes, desenvolupant tot tipus de tasques vinculades, principalment, a la comunicació corporativa i la relació amb mitjans.

Actualment, treballo com a freelance en projectes de comunicació corporativa i relació amb mitjans, i col·laboro amb la consultora de comunicació estratègica i dades Sibilare*.

PERFIL COMPLET
.