Dgeneración - Anna Alonso | Comunicació Corporativa
Anna Alonso Comunicació Corporativa ofereix serveis integrals de comunicació per a professionals, empreses i entitats que vulguin donar a conèixer un projecte o iniciativa als mitjans, incrementar la seva presència público i/o visibilitat mediàtica.
Anna Alonso, Comunicació corporativa, Agència de Comunicació, Gabinet de premsa, Estratègies de Comunicació, Pla de Comunicació, Barcelona
21755
post-template-default,single,single-post,postid-21755,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Dgeneración

Aquesta entrada d’avui és molt important per a mi.

És el vídeo del Jano Galán, malalt d’ELA, i el seu projecte DGENERACIÓN. El Jano ha aconseguit aparèixer a força mitjans de comunicació i que aquests parlessin de l’ELA, una malaltia neurodegenerativa (…) que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal. La pateixen unes 4.000 persones a tot l’Estat, que presenten una esperança de vida de 2 a 5 anys.

Cada any moren a Espanya unes 900 persones d’ELA, aproximadament el mateix nombre de casos nous diagnosticats. Com deia al començament, aquest post d’avui és molt important; tant, que no m’atreveixo a dir res més. Ànims Jano, t’estimem!

dgeneracion_jano-e1400489659755

MARCIAL AV productora audiovisual.