Bé, Pedro Sánchez! - Anna Alonso | Comunicació Corporativa
Anna Alonso Comunicació Corporativa ofereix serveis integrals de comunicació per a professionals, empreses i entitats que vulguin donar a conèixer un projecte o iniciativa als mitjans, incrementar la seva presència público i/o visibilitat mediàtica.
Anna Alonso, Comunicació corporativa, Agència de Comunicació, Gabinet de premsa, Estratègies de Comunicació, Pla de Comunicació, Barcelona
21751
post-template-default,single,single-post,postid-21751,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Bé, Pedro Sánchez!

Com sol passar darrerament, que de coses ben petites en fem un gra massa, aquests dies s’ha debatut molt sobre si l’actual secretari general del PSOE Pedro Sánchez hauria d’haver trucat en directe al programa Sálvame de Tele 5 per parlar amb el seu presentador (el badaloní Jorge Javier Vázquez) o sobre si hauria d’haver participat com a convidat a l’Hormiguero de Pablo Motos (Antena 3TV).

He vist a la televisió i he sentit a la ràdio acalorats debats entre partidaris i detractors (l’acalorament, sobretot, per part dels detractors). La veritat he de dir; a mi em sembla perfecte que un líder polític vagi on cregui i parli amb qui vulgui, faltaria més. És una bona estratègia de màrqueting. Tothom sap que aquests programes tenen molta audiència i els mira molta gent, i a la gent li agrada parlar amb els polítics i notar-los a prop. A més, Sánchez té allò que no té Rajoy, i és que és simpàtic i és atractiu, i parla bé i vocalitza quan parla. És que tampoc és tan difícil… I com diria el mític dels mítics Oscar Wilde “Be yourself, everyone is already taken”.

pedro-sanchez_salvame.